nl en

KVVAK-Talks PAN Podium

Op maandag 20 november tussen 15:00 uur en 18:00 uur organiseert de KVVAK in samenwerking met PAN Amsterdam een middag vol Talks over Aziatische kunst en de vereniging. Er zullen lezingen plaatsvinden van het Amsterdam Museum over de keramiekschouw, Denise Campbell zal spreken over Aziatischekunst.nl, en Renée Steenbergen zal spreken over het 105-jarig bestaan van de KVVAK.

Ook stelt PAN Amsterdam graag 60 vrijkaarten beschikbaar voor deze dag voor leden van de KVVAK. Een ticket kunt u bemachtigen door u in te schrijven via het inschrijfformulier onderaan de pagina. Let op: alleen partnerlidmaatschappen komen in aanmerking voor het maximale aantal tickets (2) per lidmaatschap, alle andere lidmaatschappen hebben recht op 1 ticket. Tickets worden toegewezen op volgorde van aanmelding.

PAN Amsterdam is dé beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen die op de beurs aangeboden worden. Op de 35e PAN Amsterdam, een jubileumeditie van de kunst-, antiek- en designbeurs in RAI Amsterdam, exposeren van 19 tot en met 26 november 125 kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders. Ervaren oudgedienden en enthousiaste nieuwkomers tonen een breed en gevarieerd kunstaanbod: van oude meesters tot hedendaags design. En van topantiek, art deco zilver, tot hoogwaardige juwelen, POP-Art, en natuurlijk Aziatica.

Aanmelding is mogelijk via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Om de e-tickets aan u te kunnen verstrekken, heeft PAN Amsterdam uw naam en e-mailadres nodig. Deze gegevens worden alleen voor het verstrekken van de e-tickets gebruikt en zullen na november 2023 weer door PAN Amsterdam verwijderd worden.

Voor de Talks is er geen aparte aanmelding nodig.