nl en

Aziatische Kunst, Jaargang 47, Nr.1, maart 2017

Het nieuwste nummer van Aziatische Kunst is recent verschenen, waarin de lezers onder meer een beknopte catalogus krijgen bij een tentoonstelling in het Paviljoen, van tien hangrolschilderingen die Jan Piet Filedt Kok heeft geschonken aan het Rijksmuseum, aangevuld met twee schilderingen van de VVAK. Te zien vanaf 19 april tot oktober.
Anna Slaczka schrijft over een Zuid-Indiase zuil die de VVAK in 1955 kocht, en er is te lezen over de lopende restauratiewerkzaamheden aan een Japans kamerscherm van de VVAK en over kleine Chinese fluitjes waarvan de oudste keramische exemplaren dateren uit de Tang-periode (618-907).

Binnenkort zullen edities van Aziatische Kunst te bestellen zijn via de webshop op deze site. Een aantal exemplaren is al te downloaden.