nl en
Japanse houten netsuke, AK-MAK-981

Commissie Ikigai

Sinds 2014 is de commissie Ikigai actief binnen de VVAK. Zij organiseren activiteiten gericht op young professionals en studenten. Het doel is vooral het enthousiasme onder jongeren voor Aziatische kunst te vergroten en hun in een ongedwongen sfeer verdieping te bieden. Het team is sinds kort versterkt door Paul Ruitenbeek, kunsthandelaar bij Feng-Chun Ma Chinese and Japanse Art Consultancy. Een vast onderdeel van Ikigai is het jaarlijkse bezoek aan de TEFAF in maart.

Wil je lid worden van Ikigai (geen extra kosten) om andere jonge studenten, jonge handelaren, conservatoren, kunstprofessionals en geïnteresseerden te ontmoeten, stuur dan een mail naar de voorzitter van de commissie Gyula Ory, ory@jeneponto.nl, en we houden je op de hoogte van komende activiteiten en borrels speciaal voor de Ikigai leden.