nl en

Studiedag Chinoiserie

Stichting Het Nederlands Interieur (SHNI) organiseert, met dank aan het Gemeentemuseum, op vrijdag 26 oktober 2018 een studiedag over chinoiserie. Tijdens de studiedag worden diverse onderwerpen rondom chinoiserie belicht door gerenommeerde sprekers, met als key note-spreker Emile de Bruijn (National Trust, auteur van Chinese Wallpapers in Britain and Ireland).

Vanaf 9.30 uur bent u welkom voor koffie en registratie. We beginnen om 10.00 uur met de opening, gevolgd door een aantal lezingen. Suzanne Lambooy zal als dagvoorzitter optreden. Rond het middaguur wordt een lunch verzorgd. Tijdens de lunch is het mogelijk om op eigen gelegenheid de Verlakte Kamer in het Gemeentemuseum te bekijken. Aansluitend zal de lezingenreeks worden vervolgd. De dag wordt afgesloten met een borrel in Restaurant Berlage in de tuin van het Gemeentemuseum.

Aanmelding en kosten:

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier op de website: www.shni.nl

Als begunstiger van de SHNI kunt u deelnemen voor het gereduceerde tarief van EUR 59,50; voor alle overige geïnteresseerden geldt het tarief van EUR 69,50.

Aanmeldingen worden in volgorde van ontvangst van uw betaling verwerkt, welke eerst definitief is na betaling van het betreffende bedrag op rekeningnummer NL72 INGB 0009264067 ten name van de Stichting het Nederlandse Interieur te Den Haag, onder vermelding van “chinoiserie” en naam deelnemer. Indien u betaalt van een rekening van kantoor of anderszins waarop niet duidelijk de naam van de deelnemer staat vermeld: dringend verzoek om de naam van de deelnemer(s) duidelijk te vermelden in de omschrijving! U ontvangt een bevestiging van betaling dat tevens uw toegangsbewijs is.

*) Let op: entree voor het Gemeentemuseum is niet inbegrepen in gemelde prijzen. U dient zelf een entreeticket te kopen. Op vertoon van: ICOM-kaart, Rembrandt-pas, Museumvrienden, Museumkaart, Bankgiro Loterij VIP-kaart heeft u gratis entree en hoeft u geen entreeticket te kopen.