nl en

VVAK en OCS China reis oktober 2016

De fantastische China reis van de VVAK zit er weer op. Leden zijn opgetogen teruggekeerd van deze reis. Het programma was perfect samengesteld: Musea, ovens en afgelegen dorpen werden bezocht. Veel contacten zijn gelegd, vrienden doken overal op.

De Tang dichter Li Bo beschreef in zijn gedichten:
“The flowers of the field have dabbled their powdered cheeks;
The mountain grasses are bent level at the waist.”
Dat de VVAK reisgroep – op weg naar tegen de berg gelegen ovens – goed past bij de poëzie van Li Bo, bleek gedurende deze mooie reis.

Hierbij is een beschrijving van de activiteiten met foto’s van die reis te vinden. Op de Travel Diaries pagina vindt u aan de rechterzijde van de pagina de dagen van de reis. Als u in het bezit bent van een smart phone vindt u de dagen in een gelinkte lijst onder aan de pagina. Voltooiing van het reisverslag zal in de volgende weken gebeuren.