nl en

Winactie Museum Prinsenhof Delft

Maak kans op een thuisworkshop porselein schilderen

In de tentoonstelling Jingdezhen. 1000 jaar porselein in Museum Prinsenhof Delft staan prachtige voorwerpen met zeer gedetailleerde beschilderingen. Geïnspireerd door deze voorwerpen heeft het museum een ’thuisworkshop porselein schilderen’ ontwikkeld, waarbij u zelf met penseel en verf aan de slag kunt gaan.

Het pakket bevat onder andere oefentegels, twee porseleinen borden, speciale verf en penselen. Ook zitten er sjablonen bij van objecten uit de tentoonstelling. Conservator Suzanne Klüver geeft uitleg en tips in een bijbehorende YouTube videotutorial. En met een bijgeleverd wierookstokje, een gelukskoekje en speciale Spotify playlist haalt u even de Chinese sfeer uit Jingdezhen in huis. Het pakket is geschikt voor maximaal 2 personen.

Wilt u kans maken op een gratis thuisworkshop? Stuur dan voor 1 juni een mail met uw naam, lidnummer en adres naar info@kvvak.nl

Winnaars krijgen persoonlijk bericht in de eerste week van juni.

Informatie over de tentoonstelling vindt u op:

https://prinsenhof-delft.nl/ontdek-het-museum/tentoonstellingen/jingdezhen