nl en
Opnamedatum: 2016-11-01

Ikigai Art Fair

Op zaterdag 22 september 2018 vindt de  IKIGAI ART FAIR (IAF) plaats bij AAG in Amsterdam. Op deze kunstbeurs is Aziatische kunst onder de € 1000 te koop. Prachtige objecten uit landen als China en Japan zijn tentoongesteld. Verschillende gerenommeerde handelaren op het gebied van Aziatische kunst stellen hun stukken beschikbaar voor de IAF. Door de prijs toegankelijk te houden richt deze beurs zich op beginnende verzamelaars binnen de doelgroep van Ikigai en ieder met een interesse voor al het moois uit Azië.

Gedurende de dag zijn er korte presentaties van AAG specialisten en enkele handelaren die alle in-en-outs vertellen over kunst kopen en verzamelen. De IAF is gratis toegankelijk, wel vragen we je aan te melden via ikigai@vvak.nl.

Locatie

Veilinghuis AAG Amsterdam (Lekstraat 63)
Toegang: gratis, aanmelden via ikigai@vvak.nl

Tijden

12:00-13:30 exclusieve preview Ikigai doelgroep (25-45 jaar) met welkom Ikigai voorzitter
13:30-18:00 open beurs (iedereen welkom)
Deelnemende handelaren: Feng-Chun Ma Chinese and Japanese Art Consultancy, VanderVen Oriental Art, Hotei Japanese Prints, Edward Pranger Oriental Art, Meijering Art Books en Bastings Antiquairs .

Ikigai

Dit evenement wordt georganiseerd door de commissie Ikigai van de Koninklijke Vereniging van Vrienden der Aziatische Kunst (KVVAK) i.s.m. AAG. Ikigai organiseert activiteiten voor ‘Young Professional’ leden (25-45 jaar) en richt zich zowel op de historische als hedendaagse Aziatische kunst.

Wil je meer informatie / For English version: ikigai@vvak.nl