nl en

Tickets voor de jubileumeditie PAN 2022

PAN Amsterdam nodigt de KVVAK uit voor een bezoek aan de 35ste jubileumeditie van dit internationale evenement. Ze stellen graag 30 tickets ter beschikking aan de leden van de KVVAK die op alle publieke beursdagen geldig zijn.

PAN Amsterdam is dé beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen die op de beurs aangeboden worden. Op de 35e PAN Amsterdam, een jubileumeditie van de kunst-, antiek- en designbeurs in RAI Amsterdam, exposeren van 20 tot en met 27 november 125 kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders. Ervaren oudgedienden en enthousiaste nieuwkomers tonen een breed en gevarieerd kunstaanbod: van oude meesters tot hedendaags design. En van topantiek, art deco zilver, tot hoogwaardige juwelen, POP-Art, en natuurlijk Aziatica.

Aanmelding is mogelijk via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Om de e-tickets aan u te kunnen verstrekken, heeft PAN Amsterdam uw naam en e-mailadres nodig. Deze gegevens worden alleen voor het verstrekken van de e-tickets gebruikt en zullen na november 2022 weer door PAN Amsterdam verwijderd worden.

Alle tickets zijn vergeven.