nl en

KVVAK X BRAFA Club Days

In 2024 opent BRAFA als eerste grote Europese kunstbeurs van het jaar haar deuren. De 68e editie wordt gehouden van zondag 28 januari tot zondag 4 februari in de Brussels Expo waar 135 gerenommeerde kunsthandelaren en galeries uit dertien landen samenkomen. Onder deze deelnemers zijn er tien uit Nederland. Ook dit jaar wordt de beurs weer feestelijk gedecoreerd met een thema, dat binnenkort zal worden onthuld.

 

 

Club Days

Speciaal voor KVVAK-leden organiseert de BRAFA op 2 februari een exclusief bezoek. Een Ambassadeur van BRAFA, een persoonlijkheid uit de economische, culturele of financiële wereld, zal zijn of haar favoriete kunstwerken op de beurs tijdens een persoonlijke rondleiding met u delen. De Club Days van BRAFA zijn al jarenlang een groot succes.

Het is de BRAFA een groot genoegen de KVVAK-leden te mogen verwelkomen op 2 februari.

Aanvang rondleiding: 15.00 uur.

Deelname voor KVVAK-leden aan de Club Days: € 25 p.p. incl. entree tot de beurs, rondleiding door een Ambassadeur, catalogus (max. 1 per koppel) en een glaasje champagne.

Wilt u hieraan deelnemen, meldt u zich dan zo snel mogelijk aan via een mail naar secretaraait@kvvak.nl. Per rondleiding (duur 1 uur en 15 minuten) ontvangt BRAFA maximaal 10 personen.